Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Жан имаше нужда от само 3 рунда, за да се справи отново с Джойс

Жилей Жан (26-1-1) разплака британските фенове в OVO Arena в Лондон. Китаецът нокаутира с мощно дясно кроше Джо Джойс (15-2) в третия рунд. Нокаутът стана факт само десет секунди преди края на третата част.

В първата битка между двамата през април Жан надделя с ТКО в шестия рунд. Сега 40-годишният китаец бе още по-доминантен в успеха си.

Ето как се разви битката рунд по рунд:

Рунд 1: В първата една минута двамата не размениха нито един удар. Те се опитваха да намерят правилния ъгъл и точната дистанция, за да използват прави удари с предна ръка. Жан нанесе първо силно попадение с прав удар със задна ръка в тялото на Джойс. Темпото на игра беше ниско. Китаецът продължи да разчита на атаки в тялото, а Джойс не посмя да се втурне в атака.

Рунд 2: 40-годишният азиатец започна втората част по-добре. Той зае центъра на ринга и вкара няколко силни комбинации в главата на съперника му. Джойс предимно се защитаваше и пускаше прави удари с предната му ръка. В последните двайсет секунди Жан затвърди доминацията си с още удари в главата на Джойс. Британецът изглеждаше бавен и муден в тази част.

Рунд 3: Силно дясно кроше разклати Джойс. Медалистът от Пекин 2008-а изцяло смени стратегията си и започна да атакува предимно главата на Джойс. Британецът не успяваше да пласира силен и точен удар, но запази самообладание в защита. Десет секунди преди края на рунда Джойс бе пратен на пода с тежко дясно кроше. Той успя да се изправи точно на края на отброяването, но реферът не позволи битката да продължи.

Последвайте канала ни в

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти