Даниел Кормие: Миочич е в страхотна форма преди битката с Джоунс

Бившият шампион в две категории на UFC Даниел Кормие е уверен, че ще видим най-добрата версия на Стипе Миочич в битката му срещу настоящия хегемон при най-тежките Джон Джоунс.

Миочич (20-4), който също е бивш шампион на най-елитната ММА верига, ще се изправи срещу Джоунс в сблъсък за титлата. Сблъсъкът ще оглави бойната гала UFC 295 на 11-и ноември в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк Сити.

В последната си среща през март, 2021-а американецът с хърватски корени не изглеждаше в оптимална форма и бе нокаутиран от Франсис Нгану. Ди Си разкрива, че е получил информация за сегашното физическо състояние на Миочич от щаба му.

“Казха ми, че Миочич сега е около 120 килограма, което е оптимално за него. Говорих с човек от неговия лагер и той ми каза, че Миочич никога не е изглеждал по-добре. Бил огромен и силен. Ще бъде ли това достатъчно срещу Джоунс? Не знам. Просто ви разкривам тази информация. Не очаквайте Стипе да бъде дребен и гърчав до Джон”, заяви Кормие в YouTube канала си.

Ди Си и Миочич имат три срещи помежду си. Кормие надделя в първата с нокаут, но след това загуби с ТКО и единодушно съдийско решение.

“Спомням си, че на пресконференциите преди битките ни Миочич се усмихваше и казваше “Подценявайте ме!”. Знаеше нещо, което ние не знаехме - как тренира, как се подготвя и с какво намерения влиза в битката. Хората забравят, че той е един от най-опасните бойци на планетата”, допълва бившият национал по борба на САЩ.

Последвайте канала ни в

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти