Ромео Лавия се сбогува с феновете на Саутхамптън преди трансфера си в Челси

Ромео Лавия се сбогува с феновете на Саутхамптън преди трансфера си в Челси

Трансферът на Ромео Лавия от Саутхамптън в Челси е въпрос на часове. За това подсказа талантливият дефанзивен халф чрез прочувствена публикация в Инстаграм, с която той се сбогува с феновете на досегашния си клуб.

Челси и Саутхамптън си стиснаха ръцете за Лавия
Челси и Саутхамптън си стиснаха ръцете за Лавия

“Към феновете на “светците”. Казвайки сбогом, искам да изкажа големите ми благодарности за всичко, което ми дадохте по време на периода ми тук. Веднага усетих обичта на всички вас, въпреки че не успяхме да постигнем нашите споделени цели. Никога няма да забравя вярата в мен, която клубът и всички “светци” по света показаха. Надявам се, че съм успял да се отплатя за вашето доверие.

Бих искал специално да благодаря на всичките ми съотборници, както и на целия персонал в клуба за това, че ме приехте с отворени обятия още от деня, в който престъпих прага на “Стейпълууд Кампус”, а също и за цялата всекидневна работа и помощта зад кулисите, карайки ме да стана по-добър човек, атлет и футболист. Всички вие изиграхте огромна роля за по-лесното ми превръщане в истински професионален играч. Ще ви бъда вечно благораден.

Заради изброените причини този клуб винаги ще остане близо до сърцето ми. Успех този сезон, като нямам търпение да видя как скоро клубът се завръща в Премиър лийг, където му е мястото! Благодаря ви, “светци””, написа Лавиа.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Imago

Още от Футбол свят

Виж всички