Златното момиче Катрин Тасева роди момче от сладкарски бос

Златното момиче Катрин Тасева роди момче от сладкарски бос

Златното момиче на българската художествена гимнастика Катрин Тасева стана майка за първи път. Малкият Николай се роди днес в 8:15 часа с помощта на екипа на д-р Даниел Ставрев от пловдивската частна болница “Селена”.

Бебето е с идеални размери - 3 870 грама и ръст 54 сантиметра, похвали се в социалните мрежи гордата майка. Тя е половинката й - сладкарският бос Станислав Сивков са изрази да съхранят стволови клетки от пъпната му връв като застраховка на здравето на Николай.

Бременността на Катрин премина сравнително леко. Гимнастичката сподели преди време, че през първия триместър се е сблъскала с всички неприятни симптоми, съпътстващи началото на бременността, но неразположението бързо отстъпило място на насладата от растящия нов живот.

Че очаква дете Катрин разбрала през октомври на летището, на път за Финландия, където грацията проведе майсторски клас. Тя обаче запазила щастливата новина до завръщането си в България, когато подарила теста на своя любим. В навечерието на Коледа Тасева получи вълнуващо предложение за брак пред голямата празнична елха в центъра на Пловдив. Десетки приятели на Станислав, преоблечени като Дядо Коледа, разпънаха транспарант „Ще се омъжиш ли за мен?“, а бъдещият татко падна на колене.

Гимнастичката и собственикът на известна верига сладкарници са заедно повече от година. Катрин в началото кри връзката си със Сивков. Но по време на една от екзотичните им почивка в Канкун призна за авантюрата си с 4 години по-възрастния от нея бизнесмен.

Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти