Уайдман разкри как ще тества крака си след бруталното счупване

Уайдман разкри как ще тества крака си след бруталното счупване

Бившият шампион на UFC в средна категория Крис Уайдман не се притеснява от още една кошмарна контузия в клетката. Боецът от Бостън планира да пробва до колко кракът му е оздравял след бруталното счупване, което получи през 2021-а, като използва същия крайник за най-силният ритник, който може да използва.

“Първото нещо, което ще направя в битката с Брад Таварес е да го ритна с максимална сила по пищяла. Искам да го направя, за да тествам крака си и да се изправя срещу страховете си. Мисля, че е важно да се изправяме срещу страховете си”, заяви бившият носител на пояса при 84-килограмовите в UFC.

Уайдман получи счупване на предна кост на крака при първия си ритник в битката с Урая Хол през 2021-а. Тази контузия наложи преминаването през няколко операции и дълго възстановяване за Уайдман. Само преди ден UFC обяви завръщането на ветерана. Той ще се изправи срещу Брад Таварес на 19-и август.

“Надявам се Брад да ми позволи да го ритна в началото, за да съм спокоен. Нека не блокира удара, а след това нека по-добрият победи”, допълва американецът.

Бивш шампион нa UFC се завръща в клетката през август
Бивш шампион нa UFC се завръща в клетката през август

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти