"Спорт Палас" посрещна европейските шампионки по художествена гимнастика от Баку 2023

"Спорт Палас" посрещна европейските шампионки по художествена гимнастика от Баку 2023

Европейските шампионки от Баку 2023 Боряна Калейн, Стилияна Николова и Ева Брезалиева от днес са на подготвителен лагер в Национална спортна база "Спорт Палас" във Варна. За пореден път грациите и целият екип бяха посрещнати изключително мило от страна на домакините, които за пореден път засвидетелстват подкрепата си към българската художествена гимнастика.

"Много рисунки, изобразяващи своите идоли, направени от състезателки от клубовете Грация и Черно море, "посрещнаха" гимнастичките. Много усмивки и изненади имаше за целия екип тази сутрин в залата по художествена гимнастика в НСБ "Спорт Палас", съобщават от БФХГ във Фейсбук.

Националнa спортна база "Спорт Палас" е тренировъчен, спортен и конгресен център, предназначен за подготовка на български и чуждестранни национални и клубни отбори. Разположен в непосредствена близост до морето и град Варна. Базата разполага с голям набор от спортни съоръжения на закрито и на открито, зали за семинари и конференции с възможности за настаняване и кетъринг. Елитни отбори и спортисти, сред които националните отбори по художествена гимнастика, вдигане на тежести, борба, кик бокс, фехтовка и други се възползват от изключителните възможности за провеждане на подготвителни лагери и тренировки в НСБ "Спорт Палас", което им позволява да постигат резултати от най-високо ниво. Любителите на спорта на ниво аматьори също могат да се възползват от инфраструктурата на обекта, която е достъпна за използване на приемливи цени от външни посетители.

Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти