Гледай на живо

Ивайло Петев и Сонко Сундберг разкриват плана на Лудогорец за предстоящия сблъсък с Нордселанд

Мениджърът на Бивол: Канело не иска реванш

Мениджърът на Бивол: Канело не иска реванш

Реваншът между шампиона на WBA в полутежка категория Дмитрий Бивол и неоспоримия шампион в супер средна категория Саул Канело Алварес изглежда все по-далеч от осъществяване.

След като загуби от Бивол през месец май, Алварес изигра два двубоя - срещу Генадий Головкин и Джон Райдър. След последната си победа той изрази желанието си да се пробва за втори път срещу руснка, но според мениджъра на Бивол Вадим Корнилов, мексиканецът не е доволен от условият, които му се предлагат за реванша и иска приходите от реванша да бъдат поделени, както в първия двубой.

Канело: Всички знаят, че искам реванша с Бивол
Канело: Всички знаят, че искам реванша с Бивол

„Те (щаба на Канело) не искат отмъщение“, каза Корнилов пред ESPN Knockout. „Те знаят, че понесоха тежка загуба първата битка и имат още по-малко шансове във втора. Кога сте чули такова нещо, че боец, който е загубил, иска реванш при същите условия?”

Според Корнилов Алварес отново ще се срещне с друг съперник.

„Според мен те не искат реванш и правят такива изявления, за да се оправдаят и накрая да направят още една битка, като тези с Головкин и Джон Райдър. Може би следващ ще бъде Едгар Берланга. Реваншът не може да бъде при същите условия като първата битка. Това е глупаво”, категоричен е боксовият мениджър. Той допълни, че следващата цел пред Бивол е Артур Бетербиев.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти