Локомотив (София) награди Радина Томова за спечелените медали на Европейското в Баку

Локомотив (София) награди Радина Томова за спечелените медали на Европейското в Баку

Клуб по художествена гимнастика Локомотив (София) награди Радина Томова за спечелените медали на Европейското първенство в Баку (Азербайджан).

С ансамбъла на България Томова завоюва златен медал в многобоя, златен отборно и сребро на финала на пет обръча.

Всички деца в клуба бяха развълнувани, щастливи и много емоционални да се срещнат с грацията, тъй като тя ги мотивира да "работят" за мечтите си и да не се отказват никога от тях.

"Гордеем се с теб, Ради, и с всичко, което си ти! Обичаме те и ти пожелаваме през следващата година да допълниш колекцията си от титли, като добавиш към нея и олимпийската! Бъди здрава!", написаха от Локомотив във Фейсбук.

Европейската шампионка с ансамбъла за девойки Андреа Иванова пък беше посрещната в залата на родния си клуб от президента на СК Чар ДКС - Мария Чиприянова, личната ѝ треньорка Деница Христова, състезателки, треньори, хореографи.

Чиприянова поздрави състезателката и треньорката, които са направили първите си стъпки при нея и им пожела още успехи.

Клуб Тракия (Пловдив) прие своята възпитаничка, европейската шампионка от Баку с ансамбъла за девойки Ванеса Емилова. Всички деца бяха много развълнувани да се срещнат с нея, а грацията бе посрещната с питка, много цветя и подаръци.

Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти