Раева благодари на Лечева за приноса й към построяването на нова зала по художествена гимнастика

Раева благодари на Лечева за приноса й към построяването на нова зала по художествена гимнастика

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева изпрати официално благодарствено писмо дo министъра на младежта и спорта Весела Лечева след вчерашното решение на Министерския съвет да даде разрешение за изграждане на нова зала за този спорт на стадион "Раковски".

"До г-жа Весела Лечева, министър на младежта и спорта

Уважаема госпожо министър,

От името на Българска федерация по художествена гимнастика, всички състезатели, треньори и специалисти, които работят за успехите на нашия спорт, изказвам най-сърдечна благодарност за Вашия принос към построяването на нова зала по художествена гимнастика.

Новото съоръжение ще даде възможност и спокойствие на националните отбори да извършват подготовката си при отлични условия.

След дълги години в очакване на разрешение за построяването й и преминаването през сложни, административни процедури, най-накрая благодарение на Вашето съдействие, преминаването към реализиране на така жадуваната тренировъчна база вече е факт.

Убедена съм, че за развитието на спорта е от огромно значение непрестанната инвестиция, както в спортната база, така и в човешкия фактор.

Силно вярвам, че ще оправдаем Вашето доверие и ще продължим да защитаваме достойно славата на българската школа по художествена гимнастика.

Искрено благодаря за Вашата отдаденост към спорта, за проявената съпричастност и подкрепа към всички спортисти посветили времето и живота си за прослава на България.

Желая Ви здраве, нестихващо вдъхновение и успехи!", пише в писмото си Раева.

Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти