Всички бойци от MaxFight 54 преминаха официалния кантар

Всички 36 бойци, които ще вземат участие на събитието MaxFight 54, преминаха успешно през официалното претегляне за събитието. По-рано днес в ресторант Бендида в Пловдив спортистите стъпиха на везната и всеки един от тях бе в лимитите да категорията си. 

Участниците в главната битка на събитието Григор Саруханян и Борислав Велев Рой не пожелаха да застанат лице в лице на претеглянето, но все пак запазиха добрия тон помежду си. 

“Готов съм да покажа какво е бокс. Ще бъде красота. Нямам търпение!”, заяви носителят на титлата на WBC CISBB Григор Саруханян.

Преди дългоочаквания сблъсък между двамата, MaxFight 54 ще предложи сблъсък за още две титли и един трофей. Боксьорите Владимир Георгиев и Здравко Попов ще спорят за титлата на България в полусредна категория.

“Чувствам се отлично. Утре ще сверим часовника. Нямам търпение, утре е време за купон”, категоричен бе боецът от Велико Търново Здравко Попов.

“Подготовката мина по план. Остава само да си взема пояса. Благодаря на хората, които са до мен. Дълъг път извървявх и заслужавам да съм тук”, отвърна неговия съперник Влади Георгиев.

ММА боецът Валентин Бенишев ще стъпи в битка с Габриел Буфтеа за пояса при 70-килограмовите. Павел Владев - Върколака ще премери сили с узбекистанеца Фируз Почаев. Битките ще се проведат в зала Сила в Пловдив на 2-и юни, петък. Главните двубои за вечерта ще започнат в 19:30 часа.

“Разполагам с хора, с които си хвърлям тежък бой всяка подготовка. Не съм най-техничния боец, но удрям много здраво и имам сърце. Опонентът ми трябва да се стяга, защото го очаква тежка среща” каза Павел Владев Върколака.

Останалите изказвания от пресконференцията и кантара можете да видите тук.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти