Конър Макгрегър за Майкъл Чандлър: Идеален е за ритници в главата

Конър Макгрегър за Майкъл Чандлър: Идеален е за ритници в главата

Конър Макгрегър има големи очаквания за завръщането си.

Бившият шампион в две дивизии на UFC трябва да се завърне в клетката в края на 2023 срещу Майкъл Чандлър. Последната му битка се състоя през юли, 2021-а. Тогава той получи тежка контузия на крака и трябваше да се подложи на операция.

“Това няма да бъде просто завръщане. Ще бъде най-великото завръщане в бойните спортове. Ще ритна Чандлър в главата. Главата му е идеална за ритници. Към това се целя. Ще видите кадри от UFC 264 със счупения ми крак, който виси, а след това ще видите кадри с главата на Чандлър, която виси. Развълнуван съм и съм мотивиран за този двубой", каза ирландецът в интервю за UFC.

Чандлър има три загуби в пет двубоя в UFC. Въпреки тази статистика, той направи впечатление като един от най-зрелищните бойци в организацията. Неговият сблъсък с Джъстин Геджи дори получи награда от медията mmafighting.com. за най-добър двубой на 2021-а.

“Той направи някои вълнуващи срещи. Готов е да се бие по всяко време. Не е лош боец. Дори не ме интересуваше срещу кого ще се бия. Надявам се да имам още сто двубоя. Надявам се на постоянство”, допълни 34-годишният Макгрегър. Той е категоричен, че му трябват поне три двубоя на година, за да се чувства добре.

Макгрегър и Чандлър са главни треньори в 31-то издание на реалити формата The Ultimate Fighter. Двамата се очаква да се срещнат в октагона в края на тази година.

Конър Макгрегър обеща да счупи още един рекорд в UFC
Конър Макгрегър обеща да счупи още един рекорд в UFC

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти