Четирима с глоби за технически нарушения след мач №1

Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) на Националната баскетболна лига (НБЛ) наложи глоби на обща стойност 400 лева след първия мач от финалната серия за титлата между отборите на Балкан (Ботевград) и Черноморец (Бургас), игран на 27 май в Ботевград:

Балкан направи първата крачка към втора поредна титла
Балкан направи първата крачка към втора поредна титла

- налага на старши треньора на Черноморец Васил Евтимов глоба в размер на 100 лева на основание чл.35, т.1 от ДАП на НБЛ за техническо нарушение, отсъдено в среща номер 1 (плейоф - финал) между отборите на Балкан и Черноморец, проведена на 27.05.2023 г.

- налага на Николай Титков от Черноморец глоба в размер на 100 лева на основание чл.34, т.1 от ДАП на НБЛ за техническо нарушение, отсъдено в срещата.

- налага на Петър Златанович, треньор на Балкан, глоба в размер на 100 лева на основание чл.35, т.1 от ДАП на НБЛ за техническо нарушение, отсъдено в среща номер 2 (плейоф - финал) между отборите на Балкан и Черноморец, проведена на 29.05.2023 г.

- налага на Денг Адел от Балкан глоба в размер на 100 лева на основание чл.34, т.1 от ДАП на НБЛ за техническо нарушение, отсъдено в срещата.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти