Порие също залага за Джейк Пол в битката с Нейт Диаз

Бившият временен шампион в лека категория на UFC Дъстин Порие е на мнение, че ютубърът Джейк Пол има по-големи шансове за победа над ММА ветерана Нейт Диаз.

“Джейк е по-млад, по-едър, по-бърз. Няма да бъде лесен двубой за Нейт. Той е опитен боец, но Пол има възможностите да се обгради с най-добрите експерти и да се отдаде на бокса. Той е и по-експлозивен. Мисля, че боксът на Диаз е добър за ММА, но това е напълно различно нещо”, заяви боецът от Луизиана пред The MMA Hour.

Припомняме, че наскоро и друго известно в бойните среди лице също даде прогноза, че Джейк ще се справи по добре. Става въпрос за боксовия мениджър Еди Хърн.

Еди Хърн: Стискам палци за Диаз, но мисля, че Пол ще спечели
Еди Хърн: Стискам палци за Диаз, но мисля, че Пол ще спечели

Бившият ас на UFC Нейт Диаз и по-младият от братята Пол ще премерят сили на 5-и август в Далас в боксов двубой. 34-годишният Порие искаше да е последният опонент на Диаз в UFC, но желанието му не бе изпълнено. Двамата имаха насрочен двубой един срещу друг през 2018-а, но той бе отложен заради контузия на Порие. Двамата разменяха закани в социалните мрежи след това, но битка между тях така и не бе организирана.

“Разбира се, че и аз исках да се бия с Нейт. Никога няма да кажа никога, но сега изглежда, че тази възможност я няма”, допълва боецът на Американ Топ Тийм.

Нейт Диаз и Джейк Пол за първи път лице в лице
Нейт Диаз и Джейк Пол за първи път лице в лице

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти