Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Людмил Хаджисотиров: Това беше последната ми година начело на Рилски спортист

Наставникът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров благодари на ръководството на клуба за предоставения шанс през последните 11 години, 7 от които като старши треньор на отбора. Удо сподели, че е уведомил шефовете относно това, че сезон 2022/23 е бил последният му начело на тима.

ЦСКА се задоволи с бронзовите медали в НБЛ
ЦСКА се задоволи с бронзовите медали в НБЛ

“Те искаха повече да спечелят. Играеха с повече желание и енергия в двата мача. За мен това беше основното. Имат най-класния гард в първенството в лицето на Брандън Йънг, Чо и Сотиров също играха силно. И двата отбора са били с очаквания, че ще играят истински финал. Разочарованието очевидно е голямо, но те се съвзеха по-бързо и заслужено спечелиха третото място.

В плейофите бяхме близо да се преборим за финал. В четвъртия мач бяхме безобразно ощетени от съдиите. Не казвам, че щяхме да спечелим серията, а че щеше да е заслужено да играем пети мач. Черноморец игра много силно и беше много труден съперник, но щеше да е нормално и заслужено да играем пети мач.

Петър Георгиев: Ако тези съдии не ги накажат, аз се отказвам от баскетбола
Петър Георгиев: Ако тези съдии не ги накажат, аз се отказвам от баскетбола

Аз съм уведомил ръководството, че това ми беше последната година като старши треньор на Рилски спортист. Искам да благодаря на Петър Георгиев и Борислав Чилингиров за шанса, който ми дадоха. През тези 11 години сме имали много хубави моменти, много медали и успехи, имали сме и трудности, но хубавите моменти са били много повече. Искам също да благодаря на целия ми щаб, на Любомир Киров, който работи всеотдайно, професионално, израсна доста през годините и смятам, че е готов за следващата стъпка. Специално благодаря на Георги Митров и Филип Георгиев - нашите физиотерапевти, които освен че се грижат за възстановяването на играчите, помагат много и за колективния дух. На Благовест Главев - кондиционния треньор, който винаги намира време да работи с играчите. Благодаря и на всички играчи, които през годините са минали през Рилски спортист. Благодаря на всички хора, които са били добронамерени и са били до нас през годините. В момента се ориентирам към почивка”, заяви Хаджисотиров.

Последвайте канала ни в

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти