Кметът на Пловдив инспектира и "Лаута"

Кметът на Пловдив инспектира и "Лаута"

Кметът на Пловдив Здравко Димитров – Зико пристигна на стадион “Локомотив” за да инспектира строителството на новото съоръжение на “смърфовете”.

Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"
Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"

Той отдели и специално внимание на седалките, които съвсем скоро ще бъдат монтирани на “Южната” трибуна на Лаута. Зико взе една от седалките и обстойно я разгледа. През вчерашния ден кметът на Пловдив посети “Колежа”, където пък се включи в пренасянето на седалките на сектор “А”. Междувременно на “Лаута” продължава да се работи в бързи темпове, като вече по-голямата част от козирката е поставена на “Южната” трибуна. 

Там се сглобява скелето в най-лявата част, след което ще се довърши и козирката на цялата трибуна. Веднага след това ще се пристъпи и към поставянето на седалките, като се очаква до май месец да бъдат завършени всички СМР-та след което да се подготвят документите за въвеждане на трибуната в експлоатация.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички