Петър Колев: Поемам отговорността за загубата

Петър Колев: Поемам отговорността за загубата

Треньорът на Спортист Своге - Петър Колев, призна, че отборът му не е влезнал добре в срещата с Беласица и така се е стигнало до загубата с 0:3 от петричкия тим. Колев пое и своята отговорност, че "явно не е подготвил играчите, както трябва" за тази среща. 

"Доста неща се объркаха днес. Не влязохме както трябва в мача и там беше акцентът. Първите минути те имаха импулс и искаха да вкарат гол. Не спазихме инструкциите и допуснахме фрапантни голове, за които нямам обяснение за поведението на някои футболисти. Поемам и аз своята отговорност, тъй като не съм успял достатъчно да им подсказа точно какво ни чака“, започна Колев. 

Беласица разби Спортист с десет души
Беласица разби Спортист с десет души

"Основната задача през седмицата беше това и го повтарям всеки ден. Аз, когато в предходните мачове говорих, след завършека им не съм бил жестоко ентусиазиран. Много добре знам откъде сме почнали, как, с какви хора и може би досега някои резултати се получиха и не бяхме надиграни, но тези резултати не съм ги очаквал. Не са и реални на фона на цялата обстановка, в която работим, селекцията, която направихме. Знаех, че ще дойде и тази първа загуба. Лошото е, че тя дойде от нас, а противникът не ни надигра и ни излъга. В завършващата фаза този мач предложи нещо, което досега не бяхме изпитвали – да играем срещу сгъстена защита. Мисля, че създадохме положения и нямахме късмет да не вкараме. В крайна сметка, когато един двубой ти предлага такова нещо, няма как да реагираш адекватно". 

"С игрите си досега Георги Николов спечели уважението и на противниците и на нашите фенове. Важен играч за нас е. Решението да отиде в националния отбор е такова, че можеше да отиде ден по-късно, но той така искаше. Всеки играч трябва да се чувства добре и да търси своя път за развитие. Това решение си беше негово, отделно и от ръководството на националния отбор не позволиха да закъснее с един ден. Не съм разочарован от решението му, подкрепих го", завърши Колев.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички