Винъс Уилямс: Искам само да се върна и да играя тенис

Винъс Уилямс: Искам само да се върна и да играя тенис

Винъс Уилямс се изповяда в социалните мрежи, като се надява да се завърне скоро на корта след контузията, която получи на първия за годината турнир в Оуклънд.

"Миналата година участвах само в четири турнира през лятото. Четири месеца работих върху играта си и не спрях да тренирам с идеята да играя още веднъж на Откритото първенство на Австралия. Преди да отида в Мелбърн, пътят ми минаваше през Нова Зеландия, където имам много хубави спомени от миналото и една титла през 2015", разказа американката, която през лятото трябва да навърши 43 години.

Винъс получава контузия във втория кръг на турнира в Оуклънд и прегледите показват, че има травма на задните мускули на бедрото и не може да участва в Мелбърн.

"Трябва да почивам известно време, преди да започна тренировки. Преди да започна да тичам, трябва да мога да ходя нормално. Знам, че нещата невинаги се получават добре, но искам само да се върна и да играят тенис. Не знам кога, дано да е колкото се може по-рано", каза американската тенисистка във видео обръщение към феновете си.

Още от Тенис

Виж всички