Новата игрална зала WINBET в Габрово отвори врати

Новата игрална зала WINBET в Габрово отвори врати

Най-новата игрална зала на WINBET в Габрово вече отвори врати и ще предложи игрални преживявания и висококачествени възможности за забавление и печалби. 

Игралната зала се намира на ул. „Емануил Манолов“ № 14, хотел „Балкан“, и вече впечатли клиентите си с богатата селекция от казино игри, включваща търсени и предпочитани заглавия на световноизвестни производители като EGT, CТ Gaming, Novomatic, както и с електронната рулетка Roulette King HD Multigame 4 и микса от хитови игри в системата Impera Line HD Edition 7. 

Клиентите на залата могат да разчитат на атрактивен начален бонус за нови клиенти и впечатляващи джакпоти и да избират измежду различни бонус игри и седмични бонуси за активни клиенти. Ежедневната локална бонус игра очаква късметлиите всеки ден в 21:00 ч., а всяка сряда, от 22:00 ч., клиентите на залата могат да се забавляват с тегленето на печелившите на наградите в обединената бонус игра 4 Jackpots. 

Перфектното обслужване и спокойната, уютна атмосфера в залата само допринасят за забавлението от висока класа за всички любители на играта.

WINBET Габрово е най-новия обект от веригата игрални зали на компанията, която включва над 30 зали на ключови локации в повече от 20 града на България и която непрекъснато се разраства.

Още от Спорт и бизнес

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти