Гледай на живо

Мелета на терена прекратиха контролата на Левски с шампиона на Малайзия - на живо от Дубай с подробностите

Педриньо: Ще работя здраво, предстоят хубави моменти

Бразилското крило Педриньо отбеляза попадение в неофицалния си дебют за ЦСКА 1948 при победата с 2:1 над Ханза (Рощок) в контролен двубой в Турция.

На прага на българското си предизвикателство 25-годишният бивш играч на Волта Редонда е твърдо решен да се докаже в Европа и вярва, че през тази година предстоят много хубави мигове за него и новия му отбор.

ЦСКА 1948 удари германци в дебюта на Тодор Янчев
ЦСКА 1948 удари германци в дебюта на Тодор Янчев

"Адаптирам се по-бързо, защото има бразилци и ме приемат добре. Ще продължавам да работя здраво, защото предстоят хубави неща. Не намирам много разлика в нивото. Тук разликата е, че в България футболът е по-твърд и по-здрав.

Много съм щастлив, че дебютирах с гол. Сигурен съм, че това е само началото на една много хубава година и съм убеден, че ще има още много попадения. Добре се чувствам и съм щастлив, което за мен е най-важното. 

Има много неща, които трябва да подобрявам, най-вече физически. Тактически трябва да свикна, защото е по-различно от Бразилия, но с подготовка съм сигурен, че физически и тактически ще бъда готов.

В ЦСКА 1948 доволни от новия бразилец
В ЦСКА 1948 доволни от новия бразилец

През цялата ми кариера дотук това е моят начин на работа - себераздаване, концентрация, за да постигам по-високи цели. Сега работя много здраво, за да помогна на ЦСКА да постигне своите цели.

Искам да кажа, че съм много щастлив и мотивиран. Ще работя здраво, за да радвам феновете на ЦСКА", заяви Педриньо пред клубната телевизия на "червените".

Снимки: startphoto.bg

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички