Как се чувства Виктория като “кралицата” на “Игри на волята”?

Волейболистката Виктория Григорова стана изключително популярна с участието си в предаването “Игри на волята”. Там тя се класира сред 5-те финалисти, но отпадна в полуфиналната битка, като бе обявена за "Кралицата" на шоуто.

Какви са отношенията на Виктория с Цветан от “Игри на волята”?
Какви са отношенията на Виктория с Цветан от “Игри на волята”?

Бившата волейболистка на Левски и Марица (Пловдив) бе гост във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out, в което говори за участието си в реалити предаването и как се чувства като "Кралицата".

Какво накара Виктория да се запише за участие в “Игри на волята”?
Какво накара Виктория да се запише за участие в “Игри на волята”?

"Тази година битките бяха изключително тежки физически. Всяка една битка на арената, за която излизахме тази година, нямаше особено значение мъже или жени, а напротив. Битките бяха тежки физически за абсолютно всички, така както мъжете се изморяваха, така и жените. Наистина полуфиналната битка беше много тежка. Единственият реално тежък момент беше това копане, а интересното е, че аз влязох с такава битка като резерва, но във втория случай на полуфинала копането беше много, много повече, а аз бях може би с най-добре подготвените мъже. Лично според мен е абсолютно възможно съвсем скоро да видим жена, която ще победи в Игрите, защото както казвам с всяка изминала година жените стават все по-добри и по-подготвени. Така че нищо чудно скоро да видим жена-победител в "Игри на волята". Аз ще се радвам да го видя", сподели Виктория.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти