Какви са отношенията на Виктория с Цветан от “Игри на волята”?

Волейболистката Виктория Григорова стана изключително популярна с участието си в предаването “Игри на волята”. Там тя се класира сред 5-те финалисти, но отпадна в полуфиналната битка.

Бившата волейболистка на Левски и Марица (Пловдив) бе гост във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out, в което говори за участието си в “Игри на волята”, в което участва и още един волейболист - Цветан Петров.

7 "Block Out" с Евгени Иванов и Виктория Григорова

“В момента с Цветан сме приятели, запазихме си приятелските взаимоотношения от шоуто. Всички очакват да кажа нещо повече, но няма какво да кажа повече - приятели си останахме след предаването. Той ми беше много близък приятел вътре в игрите”, заяви Виктория Григорова във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

“Когато влязох в племето на "Супергероите", той беше единственият човек когото познавах, а когато познаваш един човек в такава среда, общо взето сте си опора един на друг. Той беше моята опора и когато той излезе наистина имаше един момент от 24 часа, в които изобщо не знаех на кой свят се намирам”, добави Виктория Григорова.

Снимки: Борислав Трошев

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти