Фернандо Сантош: Въобще не ми хареса това, което направи Кристиано

Наставникът на Португалия Фернандо Сантош отправи критики към Кристиано Роналдо за реакцията му при смяната по време на мача срещу Южна Корея. Нападателят показа раздразнението си, когато бе изваден в игра в 65-ата минута. Камерите го уловиха да казва: "Той бърза да ме смени".

След срещата всички от португалския лагер се опитаха да обяснят, че реакцията на Роналдо е била насочена срещу играч на Южна Корея. На днешната си пресконференция преди утрешния двубой срещу Швейцария от осминафиналите обаче Сантош промени позицията си.

"Нека разделим отговора на две. Веднаг аслед мача говорих и казах нещо, което ще повторя и днес: на терена не чух нищо, бях прекалено далече и затова видях само как той спори с играч на Южна Корея. Дали гледах записа? Да. Не ми хареса, въобще не ми хареса. От този момент решихме нещата вътрешно в отбора. Всичко е изчистено сега мислим за мача утре. Всеки е концентриран върху мача", коментира Сантош.

Въпреки че е изяснил случилото се със самия Роналдо, треньорът отказа да потвърди, че нападателят ще е сред титулярите утре: "Казвам отбора в съблекалнята. Когато сме на стадиона, ще разберете състава. Те знаят това, така е от пристигането ни. Ще започна с отбора, който мисля, че трябва да играе. Правя така цялата ми кариера".

Роналдо обясни ситуацията при смяната
Роналдо обясни ситуацията при смяната

"Може след мача да се е оказало, че трябва да подходя различно, но правя така от 2014 г., когато пристигнах. Мисля само за доброто на Португалия и националния отбор. Темата "Роналдо" е приключена, решена е върте в отбора. Всичко е изяснено", допълни той.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти