Джо Роугън: Пробите за допинг на Макгрегър ще стопят чашките на USADA

Джо Роугън: Пробите за допинг на Макгрегър ще стопят чашките на USADA

Звездният коментатор на UFC Джо Роугън говори за текущата форма на бившия шампион на организацията в две тегловни категории Конър Макгрегър.

В последно време всички подозират "The Notorious" в употребата на допинг. Факт е, че Конър е в невиждана физическа форма. Той е качил доста мускулна маса и не спира да се хвали с това в социалните мрежи.

Подозренията се засилиха, след като стана ясно, че Конър не е в пула на USADA. Той не е тестван за допинг в последната 1 година. Конър продължава да е извън пула на USADA, а критиките за употреба на стероиди продължават.

Джо Роугън също загатна, че голямата суперзвезда пипа забранените препарати:

„Той сваля ризата си и позира през цялото време. И изглежда, че неговите тестове ще стопят чаша за тест за допинг. Човек има чувството, че пробата ще изгори дъното на чашката.

Странно е, че има вратичка в правилата на USADA, която ви позволява да излезете от списъка с тестове. Имате шест месеца, в които да давате чисти проби. Но ако сте имали контузия, тогава това е умно решение, нали?

Хормонът на растежа и пептидите могат перфектно да възстановят тялото.

Те изглежда влияят на плътността на костите. Въпреки че има определени неща, които остават в тялото много дълго време и той няма да може да ги използва.”, каза Роугън в своя подкаст.

Конър трябва да се върне в пула на USADA и да дава чисти проби 6 месеца. Говореше се, че Конър ще получи изключение и ще се върне в пула, но срещу 2 чисти проби наведнъж. От USADA опровергаха това и споделиха, че Конър ще трябва да си мине през тези 6 месеца, преди да се завърне в клетката.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти