Бойко Миленков: Освен контузиите имаме и финансови проблеми

Бойко Миленков: Освен контузиите имаме и финансови проблеми

Берое победи ЦСКА в мач от НБЛ, а ето как страши-треньорът на "зелените" Бойко Миленков коментира успеха на неговия тим.

“Изключително важна победа за нас - и за класиране и чисто психологически. Адски много борба хвърлихме. В третата част загубихме организация в нападение, после успяхме да се върнем и играхме една идея по-организирано. Но аз продължавам да твърдя, че имаме големи резерви в нашата защита. Там, ако оправим нещата можем да бъдем една идея по-добри. Макар и в нападение, както някои хора твърдят, че играем индиански баскетбол, и с индиански баскетбол всеки мач сме с по 80-90, но трябва да започнем да играем в защита. Смятам, че ще бъдем доста по-интересни.

Хвърлихме доста усилия, ЦСКА също хвърлиха доста усилия, радвам се, че успяхме да ги победим.

Корнелиъс цяла седмица е с грип, Джей Джей също тренира цяла седмица с подуто коляно, но нито за миг не спряха да тренират. Освен контузиите си имаме и други наши проблеми, чисто финансови. Никой от тях не спря да тренира, за което им благодаря адски много.", коментира Миленков.

Треньорът на Берое говори и за раздялата с Ерик Димитров.

"За съжаление се разделяме с Ерик Димитров. Ние нямаме никакво желание да се разделим с него, но ситуацията е такава. Не искам да навлизам в подробности. Хората идват да гледат представлението, но преди представлението има адски много неща, които ни тежат изключително много, макар да смятам, че сме направили един приятен отбор."

Още от Баскетбол

Виж всички