Гледай на живо

“Трето полувреме” след Саудитска Арабия - Мексико 1:2

Само в Sportal.bg: Ето какво се случва между Цветан и Виктория от ”Игри на волята”

Бившият волейболист на Левски Цветан Петров гостува днес във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

Бившият играч на “сините” в момента е един от най-популярните (бивши) волейболисти в България, след като нашумя с участието си в “Игри на волята”.

Цветан Петров (215 см) днес “счупи” рекорда на Любо Ганев (210 см) и Евгени Иванов - Пушката (210 см) за най-висок гост в Sportal TV.

Цецо Петров в Block Out: Шокирах се колко много деца искаха автографи от мен
Цецо Петров в Block Out: Шокирах се колко много деца искаха автографи от мен

Цветан Петров, който подкрепи и кампанията Movember през 2022 година говори в Block Out и за най-интересните моменти от “Игри на волята” с волейболистката Виктория Григорова.

“Свалих на “Арената” Виктория с един метален варел, но… това бе единствената свалка в предаването… Което стана съвсем по случайност. Не! Нямаше друга среща! Виждаме се само като гледаме “Игрите”, с другите участници. За последно бяхме в приют за кучета, за да помогнем да купиме храна и лекарства за тях, които тя организира. Също така ходим в училища, фен-срещи. Предимно такива неща, но не и среща между мен и нея единствено… Някъде да седнем да хапнем и да пийнем по една чаша вино. Да се опознаем по-добре. Не само за “Игрите”, а и за нещата от живота. Но това не се състоя”, заяви Цветан Петров във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

7 BLOCK OUT с гост Цветан Петров

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Шампионската лига за мъже и жени и Световното клубно първенство за жени, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички