Розова долина се сдоби с първия си голям спонсор

Розова долина се сдоби с първия си голям спонсор

Efbet ще подкрепи казанлъшкия футболен тим с 250 хил. лв. за срок от 5 години. Това стана ясно, след като днес Общински съвет Казанлък прие доклада за безвъзмездно отдаване на рекламна площ на ФК „Розова долина”, в полза на efbet. Точката от дневния ред бе приета днес на извънредно заседание с 25 гласа „За”.

Докладът бе върнат за ново разглеждане от кмета на Казанлък Галина Стоянова, след възникнал дебат по темата. В началото на днешното заседание Стоянова заяви: „Разбрах, че едно от притесненията на съветниците е това как ще изглежда града, след като се направят рекламните площи. Може би трябваше наистина да си направите труда да обиколите местата, които даваме на клуба, за да видите, че става въпрос само за 2 билборда, които ще се ползват едновременно от efbet и новия строителен хипермаркет в Казанлък, който също е пожелал да спонсорира ФК „Розова долина”. В това число влизат няколко спорки и стълбове на улично осветление, пише kazanlak.com.

Призовавам ви да разсъждавате в посока да има или да няма клуб Розова долина. Ако не приемете това решение, уважаеми съветници, ще означава, че вие закривате клуб „Розова долина”. ”, допълни кметът на Казанлък.

В залата днес присъства и президентът на клуба Георги Мермеклиев, заедно с мъжкия тим на ФК „Розова долина”. Мермеклиев също се обърна към общинските съветници с думите: „Призовавам ви да подкрепите „Розова долина”. Знаете ли как се издържа отбор в челото на В група, и елитна +17 група, с 65 хил. лв.? А вече имаме първи футболист подписал професионален договор още на 16 години.”

Мермеклиев покани общинските съветници на предстоящата футболна среща между Розова долина и Лудогорец, която със сигурност ще се проведе в Казанлък, стана ясно днес. „Нека видим колко голяма е любовта към футбола, и колко човека ще присъстват на стадиона. Аз мисля, че с футбола, и с предстоящия мач за Купата на България, също допринасяме за един празник в града, за това нашите деца да тренират в „Розова долина” и да вярват, че именно от нашия клуб могат да стигнат до големия футбол.”


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти