Странно: Община Казанлък отказа четвърт милион от спонсор в помощ на Розова долина

Наставникът на Розова долина Атанас Апостолов се включи в предаването на Sportal TVЧасът на Трета лига”, за да обясни ситуацията около евентуалното привличане на спонсор. От efbet са били готови да помагат сериозно на клуба, но поради неизтъкнати причини от Общинския съвет в Казанлък са отхвърлили предложението.

Розова долина и Черноморец не си вкараха
Розова долина и Черноморец не си вкараха

“Нашият президент Георги Мермеклиев преговаря от няколко години с бетинг компания и на финалната права, след като предложението влезе в общинския съвет, изненадващо не бе прието. Няколко общински съветника не успяха да присъстват и да гласуват. От доста време се опитваме да намерим спонсори и с евентуалното привличане на бетинг компанията, щяхме да погледнем по-сериозно и към атака на професионалния футбол. Надявам се, ако има как да бъде преразгледано това решение, защото така сериозно се орязват крилата на клуба. Няма конкретна причина това да не бъде прието. Градът щял да бъде залят от реклами, но това не ми се струва основателна причина. Офертата е 250 000 лева без ДДС за пет години, без да съм изцяло точен. Ще имат два билборда в града и улично осветление, на които да се направят транспаранти на клуба и тяхната компания. Не виждам нищо притеснително”, каза Апостолов.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти