Гледай на живо

"Трето полувреме" преди Нидерландия - Катар

Стамен Белчев: Радвам се за Живко Желев

Стамен Белчев: Радвам се за Живко Желев

Нов специалист ще влезе в щаба на дублиращия отбор на ЦСКА - София, съобщава "Тема спорт". Той ще замени в екипа на старши-треньора Стамен Белчев досегашния му помощник Живко Желев, който пое втородивизионния Янтра. Името на новия асистент на опитния наставник ще стане ясно най-късно в понеделник.

 "Естествено, че се радвам за Живко. Той е млад специалист с голямо бъдеще пред себе си. Получи предложение, което не трябваше да отказва. Работихме чудесно заедно в последните няколко месеца и му пожелавам много успехи в следващите етапи на кариерата му" заяви пред "Тема Спорт" Стамен Белчев. 

Той имаше много забележки към представянето на своите възпитаници във вторник на "Герена", въпреки че ЦСКА - София II победи Левски с 1:0 с гол на Марк-Емилио Папазов. "Да, не се представихме по начина, по който исках и очаквах. Но това са нормални етапи от развитието на тези млади футболисти. Трябва да се мине през тях. С много работа и постоянство те могат доста да израснат", коментира опитният специалист.

 ЦСКА - София II се намира на четвърта позиция в група Б на Югозападната Трета лига. През този уикенд армейците почиват.

Още от БГ Футбол

Виж всички