Човек от Лудогорец показа знания и спечели 10 000 лева

Човек от Лудогорец показа знания и спечели 10 000 лева

PR-ът на Лудогорец Владислав Трифонов се представи много успешно в тв играта "Стани богат" и успя да спечели 10 000 лева. Бившият спортен журналист впечатли водещия Михаил Билалов и зрителите с познанията в различни области, които го отведоха доста напред в играта.

Пролетната мечта на Лудогорец минава през победа в Хелзинки
Пролетната мечта на Лудогорец минава през победа в Хелзинки

Трифонов, който е десеткратен шампион с Лудогорец, стигна до въпрос за 20 хиляди лева: "Наследницата на коя фамилия строи имение в продължение на 38 години с цел в него да живеят духове?". Главният човек в пресслужбата на клуба от Разград реши да се откаже, а верният отговор беше Уинчестър.

По-рано в играта Трифонов се довери на Мартин Иванов за жокер "Oбади се на приятел". Той му даде верен отговор на въпрос за 5000 лева - "На кого се смята, че е кръстено гигантското дърво секвоя?" (Индиански вожд).

Футболистите на Лудогорец също с интерес проследиха играта на Владислав Трифонов. Участието му в предаването беше излъчено снощи, докато шампионите на България са във Финландия, където тази вечер имат мач от Лига Европа. От 19:45 часа "орлите" се изправят срещу местния ХИК Хелзинки.

Звездата Кирил Десподов бе един от първите, поздравили Трифонов за успешното представяне в "Стани богат".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти