Любо Ганев пред Sportal.bg: Хебър имаше своите шансове

Президентът на БФ Волейбол Любо Ганев говори веднага след загубата на Хебър от румънския Аркада с 0:3 в Пазарджик в първия мач от 2-ия предварителен кръг на Шампионската лига.

“Първо искам да поздравя кмета и Общината за тази страхотна зала, която са направили. Сега наистина е приятно да бъдеш тук и да играеш волейбол. Без Общината, това нямаше как да стане, така че още веднъж поздравления за тях. Естествено се надявахме всички това начало на този спортно-състезателен сезон да бъде по-успешно, но това е играта. И във втория, и в третия гейм Хебър имаше своите шансове, но просто не успяха да ги оползотворят”, заяви Любо Ганев пред Sportal.bg.

Хебър стартира с тежка загуба от Аркада в Шампионската лига насред Пазарджик
Хебър стартира с тежка загуба от Аркада в Шампионската лига насред Пазарджик

“Виждате, че във волейбола става така, че добрият резултат става задължителен и е черешката на тортата. И когато не успеем да постигнем добър резултат, с който и да е отбор, усещането е, че нещо не се е получило както трябва в голяма част от феновете. Искам да поздравя още веднъж пазарджишката публика, защото те правят абсолютно всичко по силите си този отбор да чувства подкрепата им и те да са седмия играч. Пожелавам им успех, аз съм сигурен, че те имат много по-големи възможности, но не успяха да ги покажат. Надявам се в следващия мач да наваксат това, което изпуснаха днес”, добави президентът на родния волейбол.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Шампионската лига за мъже и жени и Световното клубно първенство за жени, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Снимки: Борислав Трошев

Още от Волейбол

Виж всички