Дарвин Нунес: На Клоп не му разбирам нищо

Нападателят на Ливърпул Дарвин Нунес призна, че адаптацията му в английския футбол протича бавно. Уругваецът, който беше привлечен през лятото от Бенфика, вкара в първите си два мача, след което обаче отнесе сериозно наказание и от този момент головете спряха.

"Трудно ми е да се адаптирам напълно, но вярвам, че с тренировките и мачовете това ще се случва лека-полека", каза той в интервю за TNT Sports Brasil.

"След червения картон ми бе много трудно да се концентрирам отново. Бях наказан за цели три мача заради моя лична грешка и ще се постарая никога повече да не я повторя. Знам, че трябва да бъда по-спокоен и да говоря по-малко. Всеки допуска грешки и това ще ми бъде обеца на ухото”, продължи той.

Езиковата бариера също е проблем за бившия нападател на Бенфика. Той разчита единствено на преводите на Пеп Линдерс и Витор Матош, които са част от треньорския щаб на Юрген Клоп. "Все още не знам английски, а Клоп не може да говори испански. Пеп и Витор ми превеждат, когато мениджърът говори с футболистите. Винаги са до мен и ми обясняват какво трябва да правя. Ако ги няма до мен, ще вляза на терена и няма да имам никаква идея какво трябва да правя. Истината е, че не разбирам и дума от това, което Клоп казва. Понякога питам съотборниците си”, продължи уругвайският национал.

"Знам обаче, че мениджърът ме подкрепя. Това ми дава увереност и се надявам да му се отплатя на терена”, завърши той.

Луис Суарес говорил с Дарвин Нунес за червения картон
Луис Суарес говорил с Дарвин Нунес за червения картон

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти