Директорът на Sofia Open благодари на родната федерация

Директорът на турнира Sofia Open в "Арена Армеец" Кей Годкхинди благодари специално на Българска федерация по тенис и на президента на централата Стефан Цветков за неуморната работа и подкрепа. На награждаването след финала присъстваха бившата номер 4 в световната ранглиста Магдалена Малеева, Весела Лечева - министър на младежта и спорта, Екатерина Генова - зам. председател на УС на БФТ, Ан Ласер - ATP Supervisor и Сагари Сагари Годхинди - представител на притежателите на лиценза на София Оупън - Брандплюс. Директорът на турнира Кей Годкхинди говори на корта преди награждаването на финалистите. 

"Какъв невероятен финал. Поздравления за нашия нов шампион Марк-Андреа Хюслер за фантастичната победа. А също и на Холгер Руне за страхотното ви представяне в този финал. Беше прекрасно да ви гледам и двамата в София”, каза Годкхинди. 

“Изключително сме благодарни на г-жа Весела Лечева - министър на младежта и спорта, че днес беше с нас и за подкрепата, която ни оказват от министерството. Също така едно голямо благодаря на Националната спортна база. На нашите дългогодишни партньори от Българската федерация по тенис начело с президента г-н Стефан Цветков - благодарим ви за невероятната подкрепа и упоритата работа, за да направим това събитие успешно. Стефан Цветков е основната фигура и той докара турнира в София през 2016 година”, подчерта директорът на надпреварата. 

Финалът на Sofia Open отново излъчи неочакван шампион
Финалът на Sofia Open отново излъчи неочакван шампион

“Беше страхотно феновете да се завърнат в "Арена Армеец" тази година - ние сме много благодарни и бихме искали да ви благодарим за подкрепата на играчите през цялата седмица. И не на последно място, огромни благодарности на всеотдайния и трудолюбив екип на Sofia Open, който работи неуморно зад кулисите, за да организира това събитие всяка година", добави Кей Годкхинди по време на награждаването. 

На финала Марк-Андреа Хюслер спечели с 6:4, 7:6 (8) срещу Холгер Руне.

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Снимки: Борислав Цветанов

Още от Тенис

Виж всички