Гледай на живо

"Трето полувреме" преди Нидерландия - Катар

Павлин Иванов: Имаме потенциал, но все още не сме показали нищо

Новото попълнение в редиците на Балкан Павлин Иванов изрази своето мнение след драматичната победа над Черноморец със 78:76 в мача за третото място на приятелския турнир в чест на Георги Христов. Ето какво сподели националът пред камерата на Sportal.bg:

Балкан не впечатли, но изтръгна третото място на турнира в Ботевград
Балкан не впечатли, но изтръгна третото място на турнира в Ботевград

“Ние сме нов отбор и ще ни трябва повече време да се опознаем. Видях, че имаме потенциал, но все още не сме показали нищо. Тепърва трябва да навлизаме във форма. Аз все още съм доста зле, защото трябваше да почина след Европейското и съм на три тренировки с отбора. От мен се изисква да показвам много повече от това, което показах до момента на този турнир. Ще дам всичко от себе си, за да мога да вляза във форма в най-кратък срок.

Сега имаме Суперкупа в понеделник, така че ще играем още един мач. Ще излезем за победа и мачът ще се превърне хем в тренировъчен, но и в същото време официален. По-скоро се притеснявам за моето физическо състояние, защото искам по-бързо да вляза в ритъм. В момента се интересувам изцяло от моята форма. Работя и гледам максимално бързо да си върна ритъма, в който съм бил”, заяви Иванов.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Снимки: Борислав Цветанов

Още от Баскетбол

Виж всички