Гледай на живо

"Трето полувреме" преди Хърватия - Канада

Христо Коилов: Получи се нервен мач

Наставникът на ОФК Костинброд Христо Коилов даде мнението си след равенството на своя тим с Рилски спортист. Двата тима завършиха 0:0 и така Костинброд загуби първи точки през сезона, след като досега имаше само победи от началото на кампанията.

Рилски спортист спря победната серия на Костинброд
Рилски спортист спря победната серия на Костинброд

“Ние сме наясно, че няма как да спечелим вески мач. Стараем се да сме дисциплинирани в защита и от там насетне да търсим победата. Получи се нервен мач, опитах се да успокоявам поне нашите футболисти. Целта никога не е била да изнервяме мача и да се получава нещо грозно.

Целта ни е постоянно да пресираме по-високо. Мачът се получи така - прекалено дълги топки и без много атаки. Наред с тази изнервеност, наистина се получи грозен мач.

16 Рилски спортист - Костинброд

Предпочитам да не се фокусирам върху формата. Няма какво да го коментираме. Никой не знае срещу кого ще се паднем. Мачовете са си мачове, вървят си и ще видим докъде можем накрая.

Не делим защита и нападение, когато се опитваме да пресираме. Опитваме се да играем по по някакъв по-агресивен начин, не груб, а в смисъл да пресираме по-дълбоко”, заяви Коилов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти