Росен Барчовски: Загубата изобщо не ме интересува

Старши треньорът на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски заяви, че загубата от Балкан с 64:80 на приятелския турнир в Пловдив не го интересува особено и е по-важно да се направят точните изводи от нея. Ето какво каза наставникът на "червените" пред камерата на Sportal.bg:

Балкан удари ЦСКА в Пловдив
Балкан удари ЦСКА в Пловдив

“Отдавам загубата на това, че сме много назад с подготовката. Специално отборът на Балкан изигра две контролни срещи и започна по-рано. Ние закъсняхме много и не сме готови нито физически, нито сме сработени, нито тактически. Имаме много млади и нови играчи. Загубата изобщо не ме интересува. Важно е да се направят точните изводи къде трябва да се работи. В четвъртата част резултатът беше намален до шест точки, имахме топката и направихме две грешки. Тази разлика в края не е реална. Стояхме по-близко. Хубави неща не мога да кажа много в отборен план - някои изяви на някои играчи, но в общи линии нямам кой да отбележа. Имаме две седмици за работа и още три контролни срещи, така че нещата се подобрят при всички положения”, заяви Барчовски.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Баскетбол

Виж всички