Хамзат Чимаев: Ще убия Нейт Диаз, ще го изхвърля от UFC!

Хамзат Чимаев: Ще убия Нейт Диаз, ще го изхвърля от UFC!

Хамзат Чимаев ще се изправи срещу Нейт Диаз в последната битка от договора на американеца с UFC. Диаз планира да напусне организацията след този двубой.

Той обаче няма да е никак лек за него, тъй като Чимаев е един от най-агресивните и надъхани млади надежди на организацията. Той е с 11 победи и нито една загуба, а освен това е и 3-ти в класацията на полусредната категория.

Дори самият Диаз призна, че това ще е тежка битка за него, но е готов да я направи, за да се освободи от договора си с UFC.

Чимаев обаче е категоричен, че няма да жали опонента си.

"Самият Диаз каза, че съм опасен противник за него. Мога да го смачкам с лекота. Той остарява. Вече не е същият боец, който победи Конър Макгрегър.

Вече не е толкова млад. Това е неговият последен двубой. Той ще го загуби и ще ходи в бокса. Аз ще го убия. Ще го изритам от UFC”, закани се Чимаев.

Много от феновете намират този двубой като пожертвование на Диаз, само за да се изгради по-бързо кариерата на Чимаев. Borz обаче твърди, че не приема тази битка за даденост.

"Всяка битка е различна и може да те изненада. Например в последния си двубой направих грешки. Постоянно мислих как да нокаутирам Бърнс. Тичах след него три рунда и не успях да го нокаутирам. Понякога трябва да си готов да изкараш 5 рунда, 10 рунда. Няма значение... бях готов. Той успя да ме свали, но аз се изправих и го довърших”, заяви Нейт Диаз.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти