Гледай на живо

Очаквайте: Министър Весела Лечева в "Гостът на Sportal.bg"

Камата разкри с трансфер в кой аржентински гранд се разминал като футболист

Камата разкри с трансфер в кой аржентински гранд се разминал като футболист

Великият български нападател Христо Стоичков сподели в интервю за аржентинскя канал на ЕSPN, че в даден момент е имало възможност да се присъедини към местния гранд Бока Хуниорс. Това обаче не се е случило и вместо това Камата се завърнал за втория си период в Барселона.

Стоичков разкри какво е казал на Меси след раздялата с Барселона
Стоичков разкри какво е казал на Меси след раздялата с Барселона

“Имаше момент, в който можех да дойда в Аржентина. През 1996-а се говореше за Бока Хуниорс, но никой от клуба така и не се свърза с мен”, заяви Стоичков.

Камата също така обсъди и пренебрегването на “Франс Футбол” към Лионел Меси за номинираните за тазгодишната “Златна топка”. “Нямам никаква представа как се гласува, но това списание показа, че няма характер”, коментира Камата, след което продължи да говори за аржентинеца. “В последната му година в Барселона беше невъзможно да бъде конкурентоспособен заради състава, който не беше добър във футболно отношение. През 2021-ва той страдаше в Пари Сен Жермен най-вероятно заради езика. Сега обаче това ще бъде годината на Лионел. Настоящият Барселона? Ако този състав на Чави не спечели първенството, това ще бъде провал”, допълни той.

Още от Футбол свят

Виж всички