Отложиха неделния Чалънджър на ITL

Отложиха неделния Чалънджър на ITL

В неделния ден трябваше да се изиграе кръга от сериите на ITL Challenger 500, а домакин на събитието трябваше да бъде Бароко Спорт. Началото на тура беше дадено в събота с категория 250, където 32-ма играчи от цялата страна заявиха участието си. 

За съжаление, метеорологичните условия в София прекъснаха надпреварата на осминафиналите и те се доиграха на кортовете в парка „Заимов“. 

При доиграването шампион в категория 250 стана Алек Захариев, а втори беше Делян Кирилов. По-високо ранкираните състезатели трябваше да играят в неделя, но организаторите взеха решението да отложат схемата за другата събота, когато отново ще се очакват любителите на джентълменската игра. 
 

Записването за турнира е отново отворено като част от фаворитите са шампионът от последния Мастърс – Светослав Стоичков, Едиз Батран, Мартин Дамянов и Атанас Кръстилов.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Тенис

Виж всички