Sportal.bg представя – „Един ден с Росен Барчовски“

Селекционерът на мъжкия национален отбор по баскетбол Росен Барчовски прие предизвикателството на Sportal.bg и вдигна част от завесата на живота си извън залата. Баскетболният специалист гостува в рубриката – „Един ден с...“, като ни разказа за любимото си място като дете, предпочитаните книги и музиката, която му доставя удоволствие.

Поговорихме и за социалните мрежи, в които всъщност той е доста активен. Накарахме го да се замисли и как влияят те на националите. Оказа се, че това няма да им се хареса много. Разбрахме и каква музика се слуша в съблекалнята на „лъвовете“ и одобрява ли я Барчовски.

Треньорът, който най-често класира България на Европейско първенство съвсем неочаквано разказа пред камерата ни как е било модерно да се свалят гаджета преди, как се е променила комуникацията между хората в последните години и защо след като е тренирал хокей на лед, фехтовка и фигурно пързаляне е заложил на баскетбола.

Разбира се, нямаше как да подминем и темите за новото предизвикателство в треньорската му кариера – тимът на ЦСКА, който от новия сезон ще се завърне в НБЛ. Но го върнахме и назад, за да си спомни за това как е поел по пътя на треньорството в Португалия.

След като минахме и през темата – политика, отправихме към националния селекционер и едно предизвикателство – да определи всеки един от играчите в представителния ни тим с една дума.

За да разберете отговорите на всички въпроси и да опознаете Росен Барчовски в една по-различна светлина, гледайте нашето видео!

Снимки: Sportal.bg

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти