Стоичков хвали Кайседо в Мексико: Той има способност да отбелязва и ще помогне на Тигрес

Българската легенда Христо Стоичков бе потърсен за коментар от мексиканския канал TUDN относно трансфера на Жорди Кайседо от ЦСКА - София в Тигрес. Евкадорецът премина преди няколко дни в тима от Мексико, след като преди това заяви, че не желае да продължи кариерата си при “червените”. Камата не спести похвалите си към нападателя и заяви, че той може да даде много на новия си отбор.

Жорди Кайседо: Мой ред е да се сбогувам с ЦСКА
Жорди Кайседо: Мой ред е да се сбогувам с ЦСКА

“Мога да ви кажа, че той е скромно момче. Казвам това, защото го познавам много добре, тъй като съм собственик на ЦСКА и знам какъв е. Подписахме с него и видяхме много от това как играе. Може да помогне много на Тигрес. Той е нападател, който се движи много и може да бъде допълнен с Жиняк. Играе малко отворено, защото е много бърз“, каза Стоичков.

„Не е като Сотелдо. Те имат различни характеристики. В този нов Тигрес това ще бъде фундаментално. Жорди Кайседо има способност да отбелязва голове и ще помага на офанзивата. На Тигрес му липсват празните пространства в предни позиции. Кайседо може да играе също и по фланга, защото той е наистина бърз”, каза още Камата.

Още от БГ Футбол

Виж всички