Адвокатът на ЦСКА - София: Разпитът на Ганчеви е пълен абсурд и атака по клуба

Адвокатът на ЦСКА - София Станислав Трендафилов обяви, че разпитът на Гриша и Данаил Ганчев е пълен абсурд. По-рано днес собственикът на “червените” и синът му бяха извикани в Главна дирекция “Национална полиция” в столичния квартал “Младост” по сигнал за черно тото. Адвокатът призна, че разпитът е бил по сигнал, но не конкретизира за какво точно е бил той. Ето какво каза Трендафилов пред “бТВ”.

Привикаха на разпит Гриша и Дани Ганчеви заради сигнали за черно тото
Привикаха на разпит Гриша и Дани Ганчеви заради сигнали за черно тото

"Не знам кой ви е дал информацията за разпит. Разпит се води, ако има досъдебно производство. Няма как да ви кажа причината, защото се води разследване. Пълен абсурд като цяло. Започва сезонът... Не мога да ви дам подробности, защото все пак и колегите от полицията има процесуални задължения, трябва да си ги свършат. Тотален абсурд.

Няма как да имаме информация откъде е подаден този сигнал. Аз съм адвокат и няма как да ви давам информация дали за мачове или за какво точно става въпрос. Нека уважаваме институциите. Ако някой дава такива подробни информации – или работи там, или е подал сигнала. Моята интерпретация е, че е свързано с началото на футболния сезон.

Мисля, че всеки нормален човек може да си направи заключението защо в ключови моменти за отбора се появяват всякакви такива атаки, които отминават за месец“, заяви Трендафилов.

Още от БГ Футбол

Виж всички