Привикаха на разпит Гриша и Дани Ганчеви заради сигнали за черно тото

Собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев бяха разпитани от Главна дирекция "Национална полиция" в столичния квартал "Младост", научи на Sportal.bg. Първо в 12:00 часа се появи Дани Ганчев, който бе придружаван от адвоката на "червените" Станислав Трендафилов. След разпита той беше в отлично настроение, но отказа коментар пред екипа на Sportal.bg. "Няма какво да коментирам, сезонът започва", пък заяви адвокат Трендафилов. Към 13:05 часа се появи и Гриша Ганчев, който също беше видимо в добро настроение, поздрави журналистите и обяви: "Вие как сте, аз съм много добре", след което влезе в сградата.

Един час по-късно бизнесменът си тръгна мигновено без да обели и дума, а същото стори и адвокат Трендафилов, като двамата потеглиха с два различни автомобила.

Нашата медия научи, че Гриша Ганчев и Дани Ганчев са били разпитвани по сигнал за черно тото. Става въпрос за четири мача с участието на ЦСКА - София от efbet Лига през сезон 2019/2020 г. Въпросните сблъсъци са гостуванията на "червените" във Велико Търново на Етър, във Варна на Черно море и във Враца на Ботев, както и домакинството на столичани срещу Славия през есента на 2019 г. Четирите двубоя са последователни и са между 14-ия и 17-ия кръг на първенството, като "червените" печелят всичките, без да допуснат гол в своята врата. Все още няма информация откъде е подаден сигналът за въпросните мачове, които са се играли преди 31 месеца.

Ето и четирите мача, за които бяха разпитани собствениците на ЦСКА-София. 


1. Етър - ЦСКА-София (0:4) играна на 30.10.2019 година на стадион “Ивайло” във Велико Търново. (виж и прочети тук)
2. Черно море - ЦСКА-София (0:2) игран на 05.11.2019 година на стадион “Тича” във Варна. (виж и прочети тук)
3. ЦСКА-София - Славия (1:0) игран на 09.11.2019 година на стадион “Българска армия” в София. (виж и прочети тук)
4. Ботев (Враца) - ЦСКА-София (0:3) игран на 23.11.2019 година на стадион “Христо Ботев” във Враца. (виж и прочети тук)

Още от БГ Футбол

Виж всички