И Алфа Ромео снима свой сериал за Формула 1

Примерът на Netflix се оказа заразителен и буквално през ден вече се появява информация за нов сериал или филм, посветени на Формула 1. Успехът на Drive To Survive е много важен, а феновете в цял свят реагират положително на всичко, което е извън обичайните преки предавания на състезанията.

Тимът от Формула 1 Алфа Ромео също анонсира свой сериал - Beyond tbtvhe Visible, който ще може да се гледа на страницата на тима в youtube. Засега са планирани пет серии плюс два бонус епизода, като от тима обещават по една нова серия на месец.

От тима искат да покажат на феновете как усилията на екипа - инженери, дизайнери, мениджъри, пилоти - са посветени на преследването на успехите във Формула 1. Така отборът ще запознае аудиторията с базата си в Хинвил, с хората, които работят в Заубер по програмата на Алфа Ромео, како и още много неща, които се случват зад кадър.

Алфа Ромео: Отборите много лесно могат да се съберат в бюджетните ограничения
Алфа Ромео: Отборите много лесно могат да се съберат в бюджетните ограничения

“Една от ключовите задачи на Алфа Ромео е да направим крачка в посока към феновете - обясни шефът на тима Фредерик Васьор. - Новият сериал Beyond the Visible ще им осигури максимално широк достъп.”

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти