Чарлз Оливейра: Ще браня титлата срещу Конър Макгрегър

Чарлз Оливейра: Ще браня титлата срещу Конър Макгрегър

Чарлз Оливейра продължава да настоява за битка с Конър Макгрегър. Бившият шампион в лека категория загуби титлата си през май, след като се провали на кантара. Но такива са правилата на UFC. Чарлз успя да победи Джъстин Гейджи, но титлата остана вакантна.

Сега претендентите не спират да спорят за шанс, а Оливейра се е прицелил в Макгрегър. Чарлз е готов и за Махачев, но иска да му дадат голяма заплата.

„Ще защитавам пояса и искам да се бия с Конър Макгрегър. Признавам обаче, че UFC може да има други планове в това отношение. Но помнете, че шампионът има име. И името му е Чарлз Оливейра.

Ислам Махачев ? Ако искат тази битка, нека сложат добра сума в сметката ми. Колкото до Хабиб, той заслужава всичко, което получава. Той е страхотен боец и за мен ще бъде чест да се бия с него.

Когато обаче беше шампион, беше спокоен и уважителен, а сега лъже. Той каза, че ще загубя от куп бойци, но греши. Продължавам да печеля.

Хабиб трябва да млъкне и да бъде малко по-уважителен, защото аз съм шампион. Той беше много уважителен, когато се биеше, а сега казва неща, които аз не уважавам“, каза бразилецът пред BT Sport.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички