Малдини пред тифозите на Милан: Целим се във втората звезда

Малдини пред тифозите на Милан: Целим се във втората звезда

След края на първата тренировка на Милан от предсезонната подготовка клубният директор Паоло Малдини държа кратка реч пред присъстващите фенове на “росонерите”, в която посочи какви ще са целите на тима през следващата кампания.

“Всички ние вече сме фокусирани върху целите за новия сезон, които са да се опитаме да спечелим втората звезда и да бъдем конкурентоспособни. Можем да обещаем, че ще имаме дух и ценности. Надяваме се да ви зарадваме и през този сезон”, заяви клубната легенда пред тифозите.

Малдини също така говори пред клубната телевизия, като подчерта, че е добре играчите на отбора да помнят триумфа си от миналия сезон, но сега е време да се концентрират върху работата през новата кампания. “Сега започваме отначало. Ваканцията беше заслужена, а сезонът ни беше фантастичен. Спомените от миналата кампания още са свежи и е правилно да помним как спечелихме титлата, но сега е време да обърнем нова страница и да се концентрираме върху целите за следващия сезон. Трябва да забравим за секунда какво се случи след шампионския ни мач. Това е нещо, което ще остане с нас завинаги, и то ще повече увеличи самочувствието на този колектив, но сега започваме отначало, всяка година е различна”, коментира той.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, на живо, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Imago

Още от Футбол свят

Виж всички