Милан стартира подготовка пред тифозите си, новобранец впечатли с отиграванията си

Милан стартира подготовка пред тифозите си, новобранец впечатли с отиграванията си

Италианският шампион Милан днес проведе своята първа тренировка от предсезонната си подготовка пред голям брой тифози, които направиха шоу, докато наблюдаваха своите лючимци на клубната база.

В заниманието взеха участие редица юноши, като футболистите, които играха в Лигата на нациите през юни, ще се присъединят към тренировъчния процес след десет дни. Утре подготовка ще стартират Оливие Жиру и новото попълнение Дивок Ориги, който преди това ще бъде обявен официално като играч на тима. 

В днешната тренировка обаче се включи Симон Кяер, който през тази година не е играл в нито един мач за отбора поради тежка контузия, от която обаче вече е възстановен. Впечатление направи и Ясин Адли, който веднага се хареса на феновете със своите отигравания. Халфът беше привлечен от Бордо още преди година, но беше оставен под наем във френския тим, така че това беше първото му занимание с “росонерите”. Анте Ребич също се понрави на тифозите с представянето си на тренировката, на която беше и Томазо Побега, който беше преотстъпен в Торино, но се очаква сега да влезе в плановете на Стефано Пиоли за новия сезон. 

Тренировката беше изгледана и от всички клубни директори - Иван Газидис, Паоло Малдини и Фредерик Масара, които говориха пред клубната телевизия.

Снимки: Imago

Още от Футбол свят

Виж всички