Адесаня: Давам 3 милиона, ако докажете, че съм на химия

Адесаня: Давам 3 милиона, ако докажете, че съм на химия

Носителят на титлата на UFC в средна категория (до 84 кг) Израел Адесаня обеща 3 милиона долара на всеки, който може да докаже, че е използвал химия.

В последните години не спират да се носят слухове, че Адесаня е на стероиди. Причината е в това, че няколко пъти преди неговите битки едната му гърда увисва.

Този уикенд Израел се завръща, за да оглави събитието UFC 276, което ще се проведе в Лас Вегас. Той ще брани златото си срещу опасен боец в лицето на Джаред Кенъниър.

Явно Адесаня се е засегнал от слуховете за химията и предложи награда от 3 милиона долара, ако някой може да го докаже.

„Те просто трябва да намерят извинение, за да отнемат моето величие. Разбирам, че хората трябва да правят това, затова ги оставям да го правят.

Вижте, ще дам 3 милиона долара на всеки, който може да предостави конкретни доказателства, че дори знам как да приемам стероиди.

Обещавам ви 3 милиона долара, ако можете да намерите някой с конкретни доказателства, че някога съм купувал, докосвал или приемал лекарства за подобряване на ефективността или нещо подобно.

Гледах Икар. Ето колко знам за стероидите от този документален филм. Отвори ми очите, шокира ме.

Така че, да, 3 милиона долара за всеки, който намери едно конкретно доказателство, че съм приемал стимулиращи лекарства.

Лесно е да се каже и пише в интернет, но след битката с Пауло Коста ми дойде в повече и си помислих: “Тези глупаци просто се опитват да ми отнемат величието, защото беше дяволски впечатляващо изпълнение“, заяви Адесаня.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти