Агентът на Кайседо с нов залп по ЦСКА - София: Страхуват се, искат да го изкарат лош

Агентът на Жорди Кайседо – Ернан Банято, даде изявление пред еквадорското радио „Сонорама“, в което говори относно ситуацията с неговия клиент.

 Импресариото не се изказа в положителна светлина за "червените", твърдейки, че те нямат право да говорят за професионализъм.

ЦСКА - София излезе с информация за Кайседо, от клуба издирват нападателя
ЦСКА - София излезе с информация за Кайседо, от клуба издирват нападателя

„Жорди е добре, никога не е изчезвал. Клубът опитва да го постави в трудна ситуация. Кайседо отиде в клуба в сряда и остави паспорта си за получаване на виза за Австрия, но от авиокомпанията казаха, че багажът му ще пристигне в петък. Затова решихме да се срещнем в Истанбул, за да обсъдим положението му. Клубът прие това като неподчинение и излезе със заплахи за съд. Това е лошо отношение от тяхна страна към играча“, заяви Банято в предаването на „Сонодепортес“.

„Има разговори с клубове за Жорди Кайседо, но конкретните оферти, които съм представил на клуба, никъде не са споменавани. Клубът няма право да регистрира нови играчи с наложено от ФИФА наказание. Затова не са те хората, които имат право да говорят за професионализъм. В ЦСКА все повече се страхуват, че може да загубят Жорди и затова умишлено започнаха кампанията, която само да опетни името на играча. Това е техният начин да спрат интереса на други клубове към него. Искат да го изкарат лош човек, за да може големите клубове да се откажат от него“, каза агентът на Кайседо.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти