Коя стратегия е опасна при футболните залагания?

Коя стратегия е опасна при футболните залагания?

Надали има фен на най-популярната игра, който поне веднъж да не е правил футболни залози. Много често причината за това не е печалбата, която бихме могли да завоюваме, а цялостната тръпка и приток на адреналин, които получаваме.

Възникването на специализирани сайтове, форуми и социални мрежи позволи на любителите да разширят значително кръгозора си, когато става дума за футболни залагания. Вече имаме достъп до изключително големи обеми информация, включително и стратегии за игра. Вече е достатъчно да отворим няколко различни сайта, за да се сдобием с двуцифрен брой идеи как да направим следващите си залози.

Трябва обаче да имате предвид, че определени стратегии са по-опасни от други и крият известни рискове. WINBET и останалите хазартни оператори имат на своите сайтове секция за отговорна игра, чрез която призовават клиентите си да бъдат максимално разумни. Ако считате, че в даден момент не можете да контролирате импулса си за поставяне на залози, по-добре преустановете активността си.

“Мартингейл” - популярна, но рискова стратегия

При правенето на футболни залози, “Мартингейл” е стратегия, която с чисто сърце можем да наречем “класика”. Основната ѝ философия се крие в това, че от вас се очаква да дублирате залога си всеки път, когато претърпите неуспех. Всичко това произлиза от идеята, че няма как в определен момент късметът ви да не се обърне. Проблемът е, че тази стратегия е най-подходяща за бинарни залози от типа “малко или голямо”, “червено или черно”, докато в спорта често пъти има повече от два възможни изхода. Така че с тази стратегия можете да загубите доста пари и практически да останете без средства в сметката си.

Акумулатор

Известен на народен език като “права колонка”, акумулаторът представлява добавянето на повече от една селекции във вашия фиш. Могат да са три, а могат също така да са шест или девет. Всичко зависи от размера на риска, който сте готови да предприемете.

Акумулаторите са изключително популярни сред играчите, които практикуват футболни залози в WINBET. Основна причина за това е нарастването на общия коефициент, който се получава след добавянето на всяка една селекция.

С това обаче се увеличава и рискът. Когато правим права колонка, ние сме наясно, че дори една грешка може да провали целия ни залог. Именно това прави този метод на залагане опасен - можем да направим предвиждане от пет срещи и да познаем четири от тях, което би било страхотно постижение. Но ако сме сбъркали при петата, тогава залогът ни се смята за неуспешен.

Емоционалните залози

Това не е стратегия, а по-скоро поведенческа характеристика при немалко залагащи. Когато играем хазарт, едно от най-важните неща е да успяваме да запазим своето самообладание. Гледайте на него като на най-добрия ви приятел. Всяка проява на емоционалност при спортните залози може да доведе до сериозни загуби.

Навярно се е случвало на всички. Загубили сме последния си залог, при което веднага отваряме разнообразната спортна секция на WINBET, търсейки как да “избием” загубеното. А когато играем с емоция, без да сме направили достатъчно добро проучване, това в повечето случаи води до негативен резултат. Поради това можем да ви посъветваме - ако сте инкасирали загуба, по-добре изчакайте до следващия си залог и играйте “на трезва глава”. Ще видите, че по този начин ще си спестите доста проблеми.

Още от Спорт и бизнес

Виж всички