Къртис Блейдс: В ММА са най-лошите фенове на спорта

Къртис Блейдс: В ММА са най-лошите фенове на спорта

Американският UFC боец Къртис Блейдс, който се състезава в тежка категория (до 120 кг), нарече феновете на ММА най-лошите в спорта.

Блейдс е недоволен от реакцията на феновете при загубата на Роуз Намаюнас в реванша с Карла Еспарза, проведен в началото на май. Феновете в ММА са безпощадни и ще те изравнят със земята, ако имат очаквания към теб, а ти не ги оправдаеш.

По време на събитията, феновете освиркват всеки, който полза борба и граплинг, вместо да търси размяна на крошета в стойка. Мнозинството от феновете искат да гледат касапница, а не борба, граплинг и надиграване на земята.

Блейдс също е ставал жертва на ММА феновете и те са нещото, което най-много не харесва в ММА.

„Ако говорите за феновете в мрежите, които казват всякакви гадни неща и казват, че MMA е ужасна игра. Това е едно от нещата, които не харесвам в ММА. 

Мисля, че имаме най-лошите фенове в сравнение с хокея, баскетбола и футбола. Най-лошuтe.

Те имат най-спонтанни реакции и често са неразбираеми. Ти си толкова добър, колкото в последната си битка. Едно време казваха същото за Адесаня, Андерсън Силва и Жорж Сен Пиер. 

Феновете гледат последната битка и сравняват автобиографията ви с нея“, каза Блейдс в интервю за канала на The Hannibal TV в YouTube.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички